Ce e bine sa iei cu tine in calatorie

Placeholder Image

Atunci cand pleci in calatorie e bine sa stii anumite lucruri. Fie ca este scurta sau lunga, anumite lucruri sunt necesare pentru a avea o vacanta placuta. Peste cateva zile voi pleca in vacanta si am decis sa scriu despr1e lucrurile care nu imi vor lipsi din bagaj.

Am stat mult si m-am gandit cam tot ce ar trebui sa am la mine si din cauza regulilor avionului si asa mai departe. Am redus numarul de produse pe cat se poate posibil, desi niciodata nu avem suficient la noi asa-i?

Aici va voi lasa cateva lucruri pe care eu le consider necesare intr-o calatorie:

ValizaIn absolut orice calatorie valiza este vitala. Trebuie aleasa dupa marime, in funcție de nevoi si marimile pe care le cere linia aeriana. De asemenea, materialul  este foarte important. Cea mai buna valiza este una cu materialul mai gros sau impermeabil si cu roti, pentru a o cara mai usor.( Aici )

Incarcator de telefon. Acesta este la fel de important ca si valiza. Telefonul este obiectul cu care comunicam si care in ziua de azi nu ii lipseste nimanui. A devenit o parte din noi. Asadar, incarcatorul de telefon e esential pentru a mentine telefonul incarcat. Daca se intampla sa uiti incarcatorul acasa sa sa ti se strice, cumpara-ti altul! Este foarte important sa se afle langa tine.( click aici)

Ceas de mana. Dupa mine, un ceas de mana este foarte important. Precautia este foarte importanta, deoarece daca telefonul se inchide, sa ai la indemana un ceas e de mare ajutor. Telefonul se poate pierde sau inchide. In aceste cazuri, un  ceas te poate scapa de multe probleme. Si care ceas mai potrivit daca nu cel de mana? ( click AICI)

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s